Mėsą rūkome patys, naudojame tik ąžuolines malkas ir pastovią temperatūrą. Jautienos sprandinės rūkymo sesija užtrunka 8 valandas, pridėjus paruošimą, marinavimą, bei pakavimą gaunasi visa diena - tiek laiko ir meilės atiduodame kiekvienam mėsos gabaliukui.
Galiojimo terminas: mažiausiai 12 dienų po pardavimo.
Išimtą gaminį rekomenduojame pašildyti:
kepsninėje ~ 20 min., kol paviršius apskrus iš abiejų pusių (šildant retkarčiais apipurkšti vandeniu);
orkaitėje (į kepimo indą įpilti vandens arba jautienos sultinio) 180°C temperatūroje ~ 24 min. arba ~ 6 min. iš anksto šaltą susipjausčius 3 mm storio juostelėmis. Gaminiui pašilus, aptepti kepimo inde esančiu skysčiu ir jūsų mėgstamu BBQ padažu.